Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Cut the Rope: Magic - Bir Büyülü Devam

Cut the Rope: Magic, popüler Cut the Rope serisinin en yeni devamıdır ve ZeptoLab UK Limited tarafından geliştirilmiştir. Bu iPhone oyunu, serinin hayranlarını memnun edecek yeni grafikler, sesler ve oyun öğeleriyle dolu heyecan verici bir sihirli dünya sunar. Oyun, sevimli canavar Om Nom'un sihirli bir kazadan sonra zorlu bulmacalarla dolu bir mistik dünyaya teleport edilmesini takip eder.

Oyun, Om Nom'u çalınan şekerlerini kötü bir büyücüden geri almasına yardımcı olacak benzersiz yeteneklere sahip altı farklı sihirli yaratığa dönüştürme seçeneği sunar. Kuş Formu, Om Nom'un engellerin üzerinden uçmasına yardımcı olurken, Bebek Formu onun küçük alanlara sığmasını sağlar. Balık Formu, derinlere dalmasını ve lezzetli şekerleri kapmasını sağlar, Fare Formu ise ona daha keskin bir koku alma yeteneği kazandırır. Ruh Formu, Om Nom'un yoluna hiçbir şeyin geçmesine izin vermezken, Ejderha Formu ise her şeyi uçuran güçlü bir hapşırtma çağırır. 160'dan fazla yeni bulmaca ile Cut the Rope: Magic, tüm yaşlardaki oyunculara meydan okuyacaktır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Cut the Rope: Magic iPhone için

• Ödeme

• Türkçe dilinde
  • V 1.23.0
  • 4.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

Cut the Rope: Magic hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Cut the Rope: Magic denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam